Bőrgyógyászat Apolló

30 000 Ft 60 minutes

Purchase this product now and earn 1 500 Points!
Kategória:

Leírás

A bőrgyógyászati vizsgálat célja a bőrproblémák feltérképezése és kiszűrése, a bőrpanaszok okának megtalálása, az anyajegyek állapotának, jellegének felmérése.
Szakembereink hatásos segítséget nyújthatnak allergiás bőrelváltozások, viszketés, bőrpír, hámlás, kiütés, esztétikai bőrproblémák, akné (gyulladt, pattanásos bőr) esetén is.

Hirtelen fellépő panaszok (pl. nem múló viszketés, bőrpír) és bőrproblémák esetén érdemes minél előbb felkeresni a szakembert, mert a bőrtünetek hátterében akár komolyabb belszervi (akár daganatos) megbetegedés is állhat, vagy kezdő tünete lehet ennek.

Forduljon orvoshoz, ha egy anyajegy színe, alakja, nagysága, szerkezete megváltozik, vagy fáj, érzékeny, viszket, hámlik, vérzik.

Share your thoughts!

Let us know what you think...

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Bejelentkezés

Regisztráció

A jelszót e-mailben kapod majd meg.

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Számlázási adatok

A rendelés tartalma

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal Ft
Order Total Ft
  • Helyszíni fizetés

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.