Andrológiai konzultáció

16 000 Ft

Purchase this product now and earn 800 Points!
Kategória:

Leírás

Az andrológia, azaz a férfigyógyászat – korábban az urológia részterületeként, 2004 óta önálló orvostudományi szakágként – fő területei: a férfimeddőség, a merevedési zavarok, a férfi hormonhiányos állapotok gyógyítása, valamint a férfi fogamzásgátlás.

A szakorvosi vizit során andrológus szakorvosunk kikérdezi panaszait, áttekinti a kórelőzményeket, részletesen elemzi panaszainak körülményeit, és igyekszik kideríteni ezek okát. A kezelés vagy lehetséges kezelési irányok meghatározásában kulcsfontosságú a pontos diagnózis. Ezért is fontos, hogy minden előzetes vizsgálatot, leletet áttekintsenek orvosával együtt, aki újabb vizsgálatokat is elrendelhet.

Az andrológiai szakorvosi vizsgálatok és kapcsolódó labordiagnosztikai vizsgálatok képalkotó vizsgáló eljárással is bővülhetnek. Egészségközpontjainkban az urológiai és andrológiai ultrahang vizsgálatok is elvégezhetők.

Az andrológiai vizsgálatok további részei lehetnek:

  • fizikális szakorvosi vizsgálat
  • ondóvizsgálat (andóminta 4-6 napos önmegtartóztatás után)
  • genetikai vizsgálatok
  • hormonvizsgálatok
  • rákszűrés (prosztata rákszűrés, orvosi és labordiagnosztikai vizsgálatok

Share your thoughts!

Let us know what you think...

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Bejelentkezés

Regisztráció

A jelszót e-mailben kapod majd meg.

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up