Arcmasszázs

Leírás

Stressz, fáradtság, ingerültség…állandó résztvevői mindennapjainknak. Szakíts időt csak magadra és foglald le most időpontodat egy kényeztető arcmasszázsra, vagy dekoltázs- és kézmasszázzsal kombinált “Bőröd legszebb formája” kezelésemre!

Csökkenti a ráncokat, visszaadja az arcbőr egészséges kinézetét és garantáltan javítja a hangulatodat!

Miért olyan hatékony?

  • A gyenge vérellátás, a fáradtság és a stressz gyakran okoznak ráncokat és sápadt arcbőrt.
  • A masszázs hatására csökken az izmok feszültsége, javul a bőr oxigénellátása, és az elhalt hámsejtektől is könnyebb megszabadulni.
  • Felélénkíti a vérkeringést, így visszatér az arcbőr természetes színe, és ismét egészséges kinézetű lesz.
  • A sötét karikák, duzzadt szemek és esetleges szarkalábak kezelésére is nagyszerű hatással van az arcmasszázs, hiszen javul a szemkörnyék vérkeringése, így az oxigén szabadabban áramlik az erekben.
  • Masszázs közben ráadásul pihenhetsz is, így megszabadíthatod a testedet a feszültségtől és a stressztől, ami negatív hatással van nem csak a fizikai, hanem a mentális oldalunkra is.

Az arcmasszázs során nagyon fontos, hogy hagyd magad mögött a problémákat, és teljesen ellazulj! Beszélgetés helyett inkább relaxálj, és lassíts le! Az sem baj, ha közben elalszol, ez ugyanis azt jelenti, hogy tökéletesen sikerült kikapcsolni az agyadat.

Esszenciális illóolajok biztosítják, hogy a kezelések során ne csak minőségi alapanyagot juttasunk az arcbőrbe, hanem mindemellett aromatikus élményben is részünk legyen.

Természetesen minden masszázst a vendég bőrtípusához igazítva, személyre szabottan végzek.

A pattanásos, gyulladt bőrt azonban nem tanácsos masszírozni, mert az csak ronthat a helyzeten. Először a bőrproblémát érdemes kezelni, és csak azután kényeztetni magunkat masszázzsal.

További információk

Orvos

Krizsai Anita

Szakterület
Helyszín

4030 Debrecen, Áchim András utca 50.

Szolgáltató

Health and Body Massage Room

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket korábban megvásárló felhasználók írhatnak véleményt.

Vendor Information